Recunoastere faciala

07/02/2017

 

Solutia noastra de recunoastere faciala  BioSurveillance detecteaza multiple infatisari in timp real, include inrolare video on-the-fly, identifica persoane inregistrate in prealabil si faciliteaza managementul alarmelor.BioSurveillance foloseste camerele de supraveghere pentru a recunoaste fetele persoanelor inscrise pe lista neagra. Face fata cu brio in situatiile de obturare a fetei, ochelari, esarfe, sepci, schimbari de expresii faciale, umbre, contrast foarte mare, conditii extreme de lumina cat si lumina slaba, BioSurveillance lucreaza din mers si de la distanta, nu necesita interactiune umana (supraveghere), eliminand astfel problemele de confidentialitate.

 

BioSurveillance NEXT este o solutie de recunoastere faciala ultra performanta, creata special pentru identificarea simultana a subiectilor in medii aglomerate si schimbatoare. Optimizat pentru arhitecturi GPU, functioneaza de 40 de ori mai rapid decat sistemele traditionale (pana la 150 fps), si functioneaza cu resolutii video stream foarte ridicate.BioSurveillance Next este optimizat pentru medii aglomerate cu populatie in miscare ca si aeroporturi, orase cu o populatie foarte mare, stadioane.

BioFinder este solutia de care face posibila cautarea unui subiect anume, prin recunoastere faciala, in una sau mai multe inregistrari. Lucrand cu structuri GPU, poate procesa cu o viteza foarte mare toate imaginile care fac obiectul analizei.BioFinder face posibila analiza la viteze mai mari decat in timp real. In acest fel este posibil ca un suspect sa fie localizat mult mai rapid decat daca imaginile sunt vizualizate la viteza lor originala. BioFinder este o solutie orientata pe analiza criminalistica sau clasificarea de informatii, fiind utila in diferite situatii de cautare de suspecti sau anchete ale fortelor de ordine.

 

Bio Access este solutia perfecta pentru controlul accesului prin recunoastere faciala, in locatii precum cladiri, birouri, data center-uri si zone securizate.Biometrica faciala este folosita sa identifice un utilizator din lista de control access si sa verifice identitatea lor. Este disponibila inrolarea on-thef-fly prin captura video, operata de o persoana in timp real. Mai mult, nu permita accesul utilizand fotografii ale chipului.

Bazat pe analiza de recunoastere faciala, acest sistem identifica parametrii ca si sexul, varsta aproximativa, utilizarea de ochelari si diferite caracteristici ale expresiei faciale, fara a invada spatiul privat al persoanei analizate.Folosind aceasta unealta, putem studia in orice moment al zilei, publicul tinta pentru o campanie publicitara specific targetata. 

BioMaster – Management centralizat | BioGenerator – Generator sintetic |  BioCom – Integrare cu aplicatii |  BioAlarm – Alerta pe dispozitive mobile | BioDatabase – Importare imagini | BioEnrolment – Inrolare automata | BioRegister – Inrolare supervizata | BioMail – Alarme prin e-mail | BioCompare – Analiza criminalistica prin recunoastere faciala

NOUTATI
Dezvoltarea continua in segmentul securitatii a creat cel mai sigur mod de identificare non-invaziva, prin citirea venelor din deget.
 
Recunoasterea faciala este una dintre cele mai putin invazive metode biometrice, din pricina efortului scazut de capturare a datelor si nu implica, in...
© Copyright 2024 Keystone Textel.
Web design by Royalty